Miért KacagÓra?

 2012 januárjában találkoztam egy rendezvényen a nevető jógával és annyira magával ragadt az önfeledt nevetés, hogy hazaérve rögtön azt kezdtem kutatni, hogyan tanulhatom meg én is ezt a módszert.

Szerencsémre pont februárban indítottak Hahotaklub vezető tanfolyamot, amire rögtön jelentkeztem és el is végeztem. 2012 májusában volt lehetőségem  önállóan tartani  Hahota jóga órát, amit én KacagÓrának neveztem el.
Júniusban a Múzeumok éjszakája keretében a vidámság népszerűsítése végett ingyen nevetést adtam az utcán járóknak, akik lelkesedéssel fogadták ezt a kedves gesztust. 

Miért
KacagÓra?

2012 januárjában találkoztam egy rendezvényen a nevető jógával és annyira magával ragadt az önfeledt nevetés, hogy hazaérve rögtön azt kezdtem kutatni, hogyan tanulhatom meg én is ezt a módszert. Szerencsémre pont februárban indítottak Hahotaklub vezető tanfolyamot, amire rögtön jelentkeztem és el is végeztem. 2012 májusában volt lehetőségem  önállóan tartani  Hahota jóga órát, amit én KacagÓrának neveztem el.
Júniusban a Múzeumok éjszakája keretében a vidámság népszerűsítése végett ingyen nevetést adtam az utcán járóknak, akik lelkesedéssel fogadták ezt a kedves gesztust. 

Próba KacagÓra 30 percben online

A foglalkozásokon a játékos nevető és a jóga légző gyakorlatok mellett önbizalom növelő és egymás másságát elfogadó feladatok kipróbálására van mód.
Kacagás közben lehetőséged van mindenfajta megfelelési kényszer és gondolkodás nélkül  a jelenben maradni és könnyed, új lendületet adó örömet megélni.
Megérezheted, hogy a nevetés összeköti és egymás számára rokonszenvessé teszi az embereket.

Az intenzív együtt kacagás csökkenti benned a feszültséget.
A lelkesítő, erőt adó közös nevetéssel felszabadultságot, nyitottságot, mások elfogadását érezheted meg nagyon rövid idő alatt.

A kacarászás kikapcsolja az elmélyülést akadályozó, önmagaddal folytatott állandó belső párbeszédet és a kiadós nevetés után energikusnak, ellazultnak érezheted magadat.

A 30 perces online foglalkozások minden hónap 2. szerdáján 18:00 órakor

kezdődnek. Pontos dátumot és belépési kódot a jelentkezés után küldött emailben kapsz.

Egyéni nevetés foglalkozások

Te sem mersz vagy nem tudsz felhőtlenül mosolyogni, nevetni társaságban és szeretnél ezen változtatni?

Akkor lehetőséged van kipróbálni az egyéni nevetés foglalkozás sorozatot.

 

Mosolygós emberek

 

Amikor mások mosolyogni és nevetni látnak téged, számos pozitív hatás érvényesül mindennapi életedben.

    •  Azt tapasztalod, hogy könnyebben kapcsolódsz másokhoz, és ők vonzóbbnak látnak téged, mert pozitív hangulatot hozol az életükbe, ezért szeretnek veled lenni.
    • Mosolyogva és nevetve nyitottan, több lehetőséget meglátva tudod megközelíteni a problémákat és könnyebben, kreatívabban találsz megoldásokat.
    • Hogyan lehetséges mindez? A nevetés és a mosolygás egy pozitív energiaforrás, melynek hatására a tested boldogsághormonokkal jutalmaz meg és növekszik benned az életenergia.
    •  Egy kiadós nevetés után a tested és elméd is egyaránt kipihenve érzi magát, mert csökken a szervezetedben a stresszhormonok szintje.
    •  A nevetés nem csak egy egyszerű reflex, hanem egy olyan erőteljes eszköz, amellyel képes lehetsz átalakítani szűkebb és tágabb környezetedet és javítani tudsz az életminőségeden.

Telefonszám 
+36 20 366 5220

Cím
1141 Budapest Komócsy utca 12