Megértem

Témák, amiben utadon kísérlek, ha szeretnéd Megérteni:

Dilemma, halogatás, döntésképtelenség
helyett
Tudatos, átgondolt döntéshozatal
Két választás közötti őrlődés, időhúzás, halogatás helyett több esélyt is figyelembe véve, magabiztosan hozol döntéseket.
Erdőben útelágazás
Egy férfi egy háztetőn törökülésben
Perfekcionizmus, elvárások, megfelelés
helyett
Nyugodt mindennapok, önazonosság

Önmagadat bebörtönző tökéletességre törekvésedet, maximalizmusodat, teljesítménykényszeredet felismerve és saját igényeidet, szükségleteidet tudatosítva, kommunikálva kiegyensúlyozottan, nyugalomban éled meg mindennapjaid.
Zűrös, konfliktusos viszonyok
helyett
Harmonikus, élettel teli kapcsolatok
 
Játszmákkal, hatalmi harcokkal, félreértésekkel teli viszonyok helyett együttműködő, összjátékra hajlandó, egymásra figyelő, megértésre törekvő, élettel teli kapcsolataid lehetnek.
Egy férfi és egy nő kerékpáron fogja egymás kezét a naplementében
3 hölgy egymás mellett áll és beszélget
Kínzó, negatív gondolatok
helyett
Reményteli, pozitív hozzáállás
Kritikus, lehúzó, önszabotáló ítéleteidet megértésre, elfogadásra, önmagaddal való együttérzésre, pozitív dolgok megfigyelésére váltod, miközben magabiztosságra teszel szert.
Megszokott, unalmas órák
helyett
Úton az önmegvalósításod felé
 
A kényelmes, megszokott, lustaságod helyett céltudatosan, felelősségteljesen átléped komfortzónádat, hogy álmaidat megvalósítva megéld a kiteljesedést.
Férfi fehér táblára rajzol és magyaráz egy nőnek
Fiatalok vidáman beszélgetnek
Tudattalan előítéletek, általánosítások
helyett
Tiszta, megértő kommunikáció

Előítéletek, magadban és másokban is kárt okozó általánosítások helyett tudatosan a tényekre, konkrétumokra, érzeteidre fókuszálva kommunikálsz, ami hozzájárul ahhoz, hogy mélyebben megérts másokat és önmagad.
Örömtelen, megrekedt toporgás
helyett
Kreatív, fantáziadús önmegalkotás

Amikor unod és szinte fáj, hogy még mindig egy helyben toporogsz és sejtelmed sincs mibe vágj bele, akkor mindezt felválthatja egy új szemüvegen való megfigyelés, rugalmas gondolkodás, nyitottság, örömforrást adó alkotás és önmegalkotás folyamata
Egy szőke nő virágzó bokrot fest napsütésben
két nő kék kosztümben egy asztalnál beszélget egy harmadik szőke nővel, akinek az arca is látszik
Veszekedéssel teli viták
helyett
MegoldásFókuszú mediálás

Amikor hátad közepére sem kívánod a vele való beszélgetést, mert úgyis veszekedés és vita lesz a vége, akkor választhatod a partneri, egyenrangú megoldásra törekvő kommunikációs formát célod elérésére

Visszajelzések a beszélgetésekről

„Marianna empatikusan és hozzáértőn tette fel a kérdéseit.Mindössze 20 perc alatt megoldottuk azt a problémát, amin én már évek óta szenvedek. Ha követem a lépéseket, hamarosan felszámolom ami jelenleg frusztrál!”

Kovács Márta

„Már tudom, hogy mi az a legkisebb lépés, amit képes vagyok megtenni, és ami bizonyára visz tovább a nehezebb lépések, a megvalósítás felé. Köszönöm, ahogy figyeltél rám, ahogy tartottad a teret, a pozitív kisugárzásod!”

Széles Anikó

„Összességében számomra lenyűgöző volt, hogy ebben a témában, amiben hetek óta nehezen találom a megnyugtató megoldást, a beszélgetés alatt egy letisztul kép rajzolódott ki előttem, és egy belső nyugalom is megszületett bennem.”

Vizin Anita

Mindenkivel konzultálok a coaching szemléletű beszélgetés megkezdése előtt 20 percben, annak érdekében, hogy csak olyannal dolgozzam együtt, akivel kialakul a kölcsönös bizalom. Fontos, hogy mindketten úgy lássuk, hogy a folyamat maximálisan hasznos lesz Számodra.

A beszélgetések menete:

  • Konzultáció – Kölcsönös bizalom kiépítése
  • Célmeghatározás – Mit szeretnénk közösen elérni?
  • Eset feltárás – Erőforrások feltérképezése, lehetőségek keresése
  • Személyes akcióterv – Első lépések az siker érdekében

A coaching szemléletű beszélgetés ára:

 

  20.000 Ft/60 perc