Egyéni nevetés foglalkozások online vagy személyesen

Te sem mersz vagy nem tudsz felhőtlenül mosolyogni, nevetni társaságban és szeretnél ezen változtatni?

Akkor lehetőséged van kipróbálni az egyéni nevetés foglalkozás sorozatot.

Miért érdemes jelentkezned az egyéni nevetés foglalkozás sorozatra?

 

Mosolygós emberek

 

Amikor mások mosolyogni és nevetni látnak téged, számos pozitív hatás érvényesül mindennapi életedben.

  •  Azt tapasztalod, hogy könnyebben kapcsolódsz másokhoz, és ők vonzóbbnak látnak téged, mert pozitív hangulatot hozol az életükbe, ezért szeretnek veled lenni.
  • Mosolyogva és nevetve nyitottan, több lehetőséget meglátva tudod megközelíteni a problémákat és könnyebben, kreatívabban találsz megoldásokat.
  • Hogyan lehetséges mindez? A nevetés és a mosolygás egy pozitív energiaforrás, melynek hatására a tested boldogsághormonokkal jutalmaz meg és növekszik benned az életenergia.
  •  Egy kiadós nevetés után a tested és elméd is egyaránt kipihenve érzi magát, mert csökken a szervezetedben a stresszhormonok szintje.
  •  A nevetés nem csak egy egyszerű reflex, hanem egy olyan erőteljes eszköz, amellyel képes lehetsz átalakítani szűkebb és tágabb környezetedet és javítani tudsz az életminőségeden.

Mi történik az egyéni nevetés foglalkozás sorozaton?

 

1. Első alkalommal egy 60 perces beszélgetésen feltárjuk, hogy milyen tényezők akadályozzák meg azt, hogy bátran és felszabadultan nevess és emellett naponta alkalmazható, egyszerű légző és mosoly gyakorlatokat sajátíthatsz el, amit otthon ismételve újra vidám önmagad lehetsz
2. A  megszerzett örömélményt további 3x 30 perces nevetést gyakorló alkalmakon van lehetőséged még jobban elmélyíteni.
3. Érdemes a Nevetésre inspiráló csomagot egy hónap alatt felhasználnod, ahhoz, hogy a heti rendszerességnek köszönhetően könnyebben beépüljön az életedbe a mosolygás és a nevetés.

Az egyéni nevetés foglalkozások online vagy személyesen (Budapest, XIV. kerület) a közösen egyeztetett időpontban valósulhatnak meg, legyen akár korán reggel, napközben vagy este.

Itt tudod megnézni milyen lehetőségek közül választhatsz.

Nevetésre inspiráló csomag 

1×60 perc és 3×30 perc

13.500 Ft

10 % kedvezmény

Nevetésre inspiráló beszélgetés 

1×60 perc

9.000 Ft

 

Nevetésre inspiráló gyakorlás

1×30 perc

2.000 Ft

 

Nevetés gyakorlás csomag

6×30 perc

10.000 Ft

1 alkalom ingyen 

Hogyan tudsz a nevetés foglalkozáson részt venni?

 

 1. Töltsd ki a jelentkezési lapot a személyes adataiddal, ami a számla kiállításához szükséges és válaszd ki azt a foglalkozást, ami a te igényeidhez a legjobban illik. Csak magánszemélyek tudják igénybe venni a szolgáltatást.
 2. Telefonon egyeztetjük a találkozás időpontját.
 3. Online találkozás esetén küldök neked egy emailt, amiben megtalálod a bankszámla számot, ahová a részvételi díjat tudod elutalni. Az utalás megtörténte után  küldöm neked a Zoom linket, ahol online találkozunk.
 4. Személyes találkozás esetén lehetőséged van utalni és készpénzben is kifizetni a részvételi díjat a helyszínen, amelyről előzetesen emailben tájékoztatlak.

Kacagva várlak:

Kolozsvári Marianna

Coach, tréner

Hahota klub vezető

 

 

Mosolygós Marianna

Itt tudod megadni az adataidat és kiválasztani, hogy

melyik egyéni foglalkozáson szeretnél részt venni.